• جلسه پایش و بهبود کیفیت بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، بررسی و گزارش شاخص های ۳ ماهه دوم سال ۹۷ و ارائه برنامه خودارزیابی بخش ها و واحد های بیمارستان، ارائه برنامه پی گیری اجرای استانداردهای اعتبازبخشی با توجه به نتایج های گزارشات و همچنین ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بررسی قرار گرفت.

در همین راستا بررسی موارد بهداشتی و خدماتی مربوط به بیماران و پرسنل بیمارستان، آزمایشگاه و خدمات ارائه شده در آن و همچنین استفاده از به روزترین موارد استفاده و خدمات در آن، راهکار های توسعه خدمات بیمارستان ویژه عموم مردم، حضور پررنگ بهداشت در امور آموزشی و اجرایی، تعیین فرآیندهای آموزشی و… انواع شیفت های بیمارستان، ارائه و بررسی نتایج استفاده از جدیدترین متد های روانشناسی و بررسی نکات تیم درمانی جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان صورت پذیرفت.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان نیز در همین راستا افزود: ایجاد برنامه های مشخص در همه زمینه های بیمارستان یک رکن اساسی است و باید ما هم در همین جهت حرکت کنیم تا بتوانیم بهترین و بیشترین بازدهی در تشخیص را در خدمت رسانی به عموم مردم نماییم.