• احیای ریوی قلبی پیشرفته در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در راستای آموزش های پزشکی در زمینه های مختلف به پرسنل بیمارستان میلاد، احیای ریوی قلبی پیشرفته توسط دکتر آقابیگ متخصص قلب در بیمارستان میلاد شهریار آموزش داده شد. احیای ریوی قلبی یا به اختصار CPR می تواند شانس نجات فرد از ایست قلبی را ۲ یا حتی ۳ برابر کند. اگر شخص تنفس نداشته باشد، قلبش متوقف خواهد شد. انجام CPR (فشار قفسه سینه و تنفس دهان به دهان)، به بازگشت جریان خون و اکسیژن رسانی به بدن کمک می کند.

آقای دکتر آقابیگ یکی از متخصصین خبره در این زمینه، در آموزش این فرآیند مراحل لازم را طی جلسه به پرسنل مختلف بیمارستان نشان دادند. لازم به ذکر است  CPR اگر درست انجام شود فرصت زمانی را برای از راه رسیدن کمک های پزشکی تخصصی ایجاد می کند. دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد نیز در پایان از دکتر آقابیگ تشکر نمودند و این آموزش را در راستای اهداف رو به جلوی خدمت رسانی بیشتر پرسنل پنداشتند.