برگزاری جلسه هیئت مدیره در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه ی هیئت مدیره آذر ماه بیمارستان میلاد شهریار با حضور اعضای آن شامل دکتر آقایی رئیس بیمارستان و آقای مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران به همراه آقایان صالحی، دولت آبادی، اسکندری و دکتر جاهدی جهت بررسی و رسیدگی به امور این بیمارستان صورت پذیرفت.

در این جلسه سعی گردید با ارائه و بررسی مستندات و همچنین پیشنهادات و انتقادات مسائل جاریه بیمارستان جهت ارتقا و تسهیل خدمات رسانی در امور مربوط به جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد و عموم مردم در خدمت دهی بخش های مختلف بیمارستان، مشکلات و معضلات شناسایی و در جهت ارتقا عملکرد آن راهکار پیشنهاد گردد.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد در این نشست افزودند: امروز تمام تلاش بیمارستان میلاد شهریار با همراهی بنیاد شهید و امور ایثارگران این است تا ظرفیتی برای منطقه محسوب گردد که می‌تواند خلأهای موجود در بخش‌های خدمات درمانی را از بین ببرد.

وی در ادامه به ارائه بخشی از فعالیت‌های علمی و دستاوردهای این بیمارستان پرداخت.