• کمیته تغذیه بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کمیته تغذیه بیمارستان میلاد شهریار در تاریخ ۲۲/۱۰/۹۷ به منظور پی گیری مشاورات تغذیه بیماران با ارائه مستندات و بازبینی مقررات و اقدامات شکل گرفته در رابطه با بیماران و جانبازان بستری و نحوه ی مدیریت درمان آنان تشکیل گردید.

دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به کلیه کارکنان به ویژه پرسنل پرستاری، اضافه نمودند: در راستای بررسی وضعیت سلامت بیماران و پرسنل بیمارستان، بایستی همه ما در همه واحد ها و بخش های بیمارستان اعم از شاغلین در واحد تغذیه و غیره، تلاش نماییم که این قبیل کارها شامل نظافت و نگهداری از محل تغذیه و سرو دسر جانبازان و بیماران و همچنین بازسازی محل تغذیه این افراد بهبود یابد. همچنین باید کیفیت و کمیت تغذیه بیماران بستری بخش ها به صورت منظم بررسی گردد.

در این جلسه همچنین نحوه جای گشت محصولات غذایی و نحوه نگهداری از آنها، رعایت انواع رژیم های غذایی پرسنل و بیماران و کنترل مصرف ظروف یکبار مصرف در بیمارستان و تقلیل این ظروف به حداقل استفاده ممکن طبق بررسی بهداشت جهانی در دستور کار قرار گرفت.