• شهریار ، میدان بسیج ، خیابان بابابزرگی
  • 021-65271660-3
  • info@milad-hospital.ir
  • تجلیل از پرستاران بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت نماد صبر و استقامت حضرت زینب (س) و بزرگداشت روز پرستار، طی جلسه ای از زحمات این قشر در بیمارستان میلاد شهریار تجلیل به عمل آمد.

در این جلسه دکتر آقایی ضمن عرض ادب به مقام حضرت صاحب الزمان (عج) و تبریک این عید بزرگ، در جمع پرستاران افزود: پرستاران مظهر رحمت الهی هستند. پرستاران، زحمت کشان و دلسوزان عرصه سلامت جامعه هستند که با تلاشهای خالصانه خود و با عطوفت و مهربانی جلوه های رحمت الهی را به نمایش می گذارند.

وی با اشاره به اهمیت نقش پرستار در تامین سلامت جسمی ، روحی و معنوی جامعه تصریح کرد که پرستاری از شان و مقام و جایگاه رفیعی برخوردار است و پرستاران نقش کلیدی و مهمی در سلامت جامعه ایفاد مینمایند؛ چرا که تلاش آنها سبب آرامش در جامعه اسلامی و بدنبال آن فراهم شدن زمینه بهتر برای بندگی و عبودیت آحاد جامعه است.

ایشان در ادامه خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم بیش‌ازپیش جایگاه رفیع پرستاران را در این مجموعه نشان دهیم. تمام مسئولان بیمارستان میلاد اعتبار ویژه‌ای برای پرستاران قائل هستند و همواره قدردان زحمات این عزیزان هستند.

رییس بیمارستان میلاد افزود: انجام کار پرستاری از نوع حرفه ای، در بیمارستان میلاد یک شعار بود که امروز به یک راهبرد تبدیل شده است و ما همچنان در همین مسیر به فعالیت‌ها ادامه می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تمام خط و مشی‌ها را بر طبق استانداردها معین کنیم.

ارسال یک پاسخ ←

ارسال یک پاسخ