عیادت مدیرعامل بیمه دی از بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای محمدرضا کشاورز مدیرعامل محترم بیمه دی به همراه عده ای از هیئت همراه از بیماران و بیمارستان میلاد شهریار بازدید نمودند.

در این دیدار دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد ضمن خیر مقدم به مهمانان و معرفی بخش ها و خدمات مختلف این مجموعه عرضه داشتند: نمونه ایثار و فداکاری در رفتار و منش خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و ملت شریف ایران قابل‌مشاهده است که چگونه افراد بی‌شماری در سایه ایمان به خداوند متعال از سرمایه‌های خویش برای دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی گذشتند و عزیزان خود را با افتخار تقدیم این مرز و بوم کردند؛ لذا باید تلاش‌های بیشتری در راستای اطلاع‌ رسانی خدمات درمانی انجام شود و همچنین همگی باید ارتباط بیشتری با خانواده ایثارگران برقرار کنیم تا از مشکلات و خواسته‌های آن‌ها به‌ صورت کامل مطلع شویم.

آقای مهندس کشاورز نیز در این بازدید افزودند: برای ارائه خدمات به ایثارگران و هماهنگی، روانسازی روند و حل مسائل و مشکلات آنها کمیته هایی از جمله کمیته بهداشت و درمان تشکیل و مقرر شده، مسائل و مشکلات بصورت تخصصی در هر یک از این کمیته ها بررسی و پیگیری می شود. بیمه دی برای عقد قرارداد با دستگاه‌های اجرایی استان و زیرپوشش قراردادن ایثارگران آمادگی داشته، که این موضوع به دستگاه‌های اجرایی استان هم از طریق استانداری و هم از طریق بیمه دی استان اطلاع‌ رسانی شده است.