• جلسه بهبود کیفیت بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه بهبود کیفیت بیمارستان میلاد شهریار همزمان با دهه با کرامت فجر برگزار گردید. در این جلسه دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد ضمن اشاره به ورود تاریخی حضرت امام (ره) و شکست رژیم شاهنشاهی و همچنین تاکید بر مردمی بودن این انقلاب که با دگرگونی های اساسی در راستای رشد و تعالی سطح زندگی مردم همراه بوده، ابراز امیدواری کردند این انقلاب، از برکات خون شهدا و اسلام نشات گرفته و انشالله در ادامه مسیر پرفروغ خود نیز همینگونه درخشان و موفق عمل نماید و مشکلات عدیده ای که دشمنان برای آن می تراشند یک به یک برداشته شوند.

ایشان اضافه نمودند: امیدواریم با درایت مسئولین و همدلی مردم، از این شرایط اقتصادی نیز به سلامت عبور نماییم.

در ادامه این جلسه نیز برنامه های ادامه راه بیمارستان برای سال آینده نیز در دستور کار قرار گرفتند. در پایان جلسه نیز بر لزوم اجرای تئوری و عملی کلاس اطفاء حریق ویژه کلیه پرسنل بیمارستان تاکید گردید.