• کلاس عملی اطفاء حریق بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان،. پیرو برگزاری جلسه تئوری اطفاء حریق و نحوه مهار آن و نظر به اهمیت آموزش اطفاء حریق که ممکن است در هر لحظه و در هرجایی به آن نیاز داشته باشیم و همچنین شیوه های اطفاء حریق و چگونگی استفاده از کپسولهای آتش نشانی، کلاسی با محوریت عملیاتی نمودن آن برای کلیه کارکنان و پرسنل بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید. دراین کلاس نحوه استفاده از انواع کپسول های آتش نشانی و کنترل انواع آتش به صورت تئوری و عملی آموزش داده شد.

دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار عرض نمود: دوره آموزشی اطفاء حریق با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان و شاغلین در بخش ها و واحد های مختلف جهت شناسایی انواع حریق، انواع خاموش کننده‌ها و نحوه اطفاء حریق، با استفاده از امکانات کافی برگزار شد که در این دوره کارکنان ضمن آشنایی با پدیده آتش سوزی، راهکارهای مقابله با حریق و اطفای آن را به صورت تئوری و عملی آموزش دیدند.

این کلاس آموزشی با پیگیری و همکاری آقای مصطفی جوادی در راستای آموزش های کارکنان بیمارستان میلاد برگزار شد.