• جمعیت هلال احمر شهریار مهمان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، عده ای از اعضای جمعیت هلال احمر شهرستان شهریار به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و گرامی داشت یاد و خاطره جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی و جهت تجدید عهد و پیمان با این عزیزان، از جانبازان و بیماران بیمارستان میلاد شهریار بازدید نمودند. دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر در حوزه‌های مختلف خدمت رسانی گسترده ای دارد که می تواند به نیازهای مردم پاسخ مثبت دهد، گفت: این جمعیت با حدود ۵۰ هزار امدادگر در حوزه امدادونجات همواره یاور نیازمندان است و این ارگان با توجه به اهمیت بعد مهم فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های جمعیت هلال احمر شاید کمتر به آن توجه کرده باشیم. شهدا، جانبازان و ایثارگان الگوی ما هستند و در حوزه جوانان موضوع های پیرامون پیشگیری از بروز ناهنجاری های اجتماعی و در حوزه داوطلبان موضوعاتی پیرامون گسترش روحیه ایثارگری و کمک به همنوع وجود دارد که رسیدگی به آن تنها با پر رنگ کردن بعد فرهنگی و اجتماعی جمعیت هلال احمر میسر می‌شود. جوانان چتر و مأمنی می‌خواهند تا خلاقیت‌هایشان را بروز دهند که باید برای تقویت آنها تلاش ها بیشتر شود.