• حضور بسیجیان پارس خودرو در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر جمعی از مدیران و همکاران اعضای پایگاه بسیج شهید صفدری پارس خودرو از جانبازان بیمارستان میلاد عیادت به عمل آوردند. دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد با بیان اینکه رویکرد این بازدید ها، فرهنگی و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است گفت: گرامی داشت دهه فجر، امسال به مصادف شدن ایام این دهه با ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) شده است و لذا این را در ذهن جامعه می گذارد که انقلاب ما توامان بوده با خون پاک شهدا؛ و به برکت ایثارگری جانبازان و شهداست که انقلاب با اقتدار سرزنده است.

وی در ادامه افزود: یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس در طول دهه مبارک فجر نشانه خوبی است. ترویج و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت مهمترین شاخصهای انقلاب اسلامی است و لذا باید این فرهنگ و تفکر را جا بیاندازیم و این را به نسل های بعدی انقلاب به ارث بگذاریم.