• عیادت پژوهندگان کشاورزی از جانبازان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، عده ای از پژوهندگان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی واقع در استان البرز به سرپرستی خانم دکتر خوش خلق رئیس پژوهشگاه، به مناسبت ایام دهه فجر و گرامی داشت مقام والای شهدا و ایثارگران، از بیماران و جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار بازدید نمودند.

گفتنی است با توجه به آیه شریفه ۱۶۹ سوره مبارکه آل عمران، باید اذعان کرد شهیدان زنده اند و ما وجود معنوی آنان را در سراسر زندگی خود حس میکنیم. همچنین همانطور که چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مصادف گشته است با ایام سوگواری فاطمیه حضرت زهرا (س)، باید در زمینه اسطوره های مقاوت و ایثارگری انقلاب اسلامی بیشتر تعمل کنیم.

دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد نیز در ضمن استفاده نمودن از علوم روز تحقیقات و فناوری افزودند: ما باید به این بیندیشیم که جنگ چه دستاوردهایی را برای ما به جا گذاشت. هر کدام از ما در حد توان و بضاعت خود می بایست در حل مشکلات جامعه سهیم شویم به ویژه جامعه دانشگاهی و مجموعه های پژوهشی که با تولید علم و دانش خود می توانند به جامعه و کشور کمک بزرگی کنند.