• حضور مدیر عامل بانک مسکن و هیات همراه استان البرز در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، مدیر عامل بانک مسکن استان البرز به همراه جمعی از همراهان به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا ،جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس از بخش ها بیمارستان و همچنین جانبازان بیمارستان میلاد شهریار بازدید نمودند. در این دیدار دکتر پژمان آقایی ریاست بیمارستان میلاد ضمن همراهی مهمانان در بازدید از بخش ها، واحد ها و خدمات درمانی این مجموعه وعیادت از جانبازان بیمارستان ضمن تاکید بر این که قشر عظیم ایثارگران بر گردن همه مردم ایران حق دارند افزودند: رسیدگی به امور این یادگاران هشت سال دفاع مقدس علاوه بر اینکه وظیفه ملی و دینی است، قطعا موجب رضایت خداوند متعال هم می باشد. امنیت امروز ما مرهون ایثارگری و شجاعت شهدا ، جانبازان ، آزادگان و خانواده گرامی آنهاست و این ایثارگری و رشادت با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست.
    وی در ادامه تصریح کرد: دشمنان از طریق جنگ به نتیجه نرسیدند و اکنون تلاش می کنند که با فشار آوردن به نظام بانکی و اقتصاد کشور، به اهداف خود برسند بنابراین برای مقابله با تهدیدات دشمنان باید برنامه داشته باشیم. ما باید زمینه و بستر حضور گسترده تر جوانان را در مدیریت امور فراهم کنیم و با شناسایی جوانان مستعد کارها را به آنها واگذار کنید. هدف دشمنان شکستن نظام اقتصادی کشور از طریق شکستن و فلج کردن نظام بانکی است که اگر بتوانیم کارها را به جوانان انقلابی بسپاریم قطعا دشمن شکست خواهد خورد.