• دانشجویان پیام نور در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جمعی از دانشجویان و اساتید انقلابی دانشگاه پیام نور شهرستان شهریار از جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد این شهر جهت تجدید میثاق با آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی دیدار نمودند.

در این دیدار که غالب مهمانان، دانشجویان جوان کشور بودند، ضمن پاسداشت ارزش های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران، با اهداء شاخه گل به جانبازان و خاطره گویی حماسه دفاع مقدس سپری شد.

دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در راستای ارج نهادن به نیاز های نسل جوان و به تبعه آن شامل گشتن توقعات از این نسل و انتظارات انقلاب از آنها افزودند: دانشگاه ها خدمت به ایثارگران و خانواده های شهدا را افتخار خود می دانند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. با استناد به آماری مبنی بر اینکه بیشترین جمعیت خانواده شهدا و جانبازان در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل هستند، ایجاد این دیدار ها بخصوص در جمع دانشجویی و تحصیلی دانشگاهها بسیار تاثیرگذار است.