دیدار نوروزی فرماندار شهریار از جانبازان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز ۹۸، جمعی از مسئولین شهریار از جمله مهندس طاهری فرماندار و آقای فرنیان پور معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهریار از جانبازان و ایثارگران بیمارستان میلاد بازدید نمودند.
    در این دیدار، مهندس نوراله طاهری اذعان داشتند: قطعا امنیت امروز ما و فرزندان ما، مرهون جانفشانی و از خودگذشتگی شما عزیزان است. اینکه امروز ما توانسته ایم در این شرایط منطقه به این سطح از عزت جهانی دست یابیم، قطعا در وحله اول با عنایت خداوند متعال و حضرت ولیعصر (عج)، مدیون از جان گذشتگی ایثارگران است. قطعا هر روزی که به سرافرازی این سرزمین و اسلام اضافه می شود، نوروز است و پدیدآورنده این نوروز ایثارگران و جانبازان هستند.
    وی افزود: ایثارگران، جانبازان و شهدا با باور به تحقق وعده حق تعالی عزم در این راه نمودند و با هدف تثبیت بهار الهی و اسلامی در این راه جانفشانی کردند و وظیفه ما مسئولین و مردم است تا به مناسبت فرا رسیدن این ایام مقام آنها را ارزش نهیم.
    ایشان در ادامه نیز ولادت باسعادت امیرالمومنین را خدمت جانبازان و پرسنل بیمارستان میلاد تبریک عرض نمودند.