• حضور دانش آموزان مدارس شهریار بر بالین جانبازان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز چهارشنبه همزمان با ایام گرامی داشت جانباز و پاسدار، عده ای از دانش آموزان مدرسه پسرانه امام خمینی (ره) و دخترانه اسماء الهدی شهرستان شهریار، با جانبازان اعصاب و روان بیمارستان میلاد، قهرمانان واقعی کشور دیدار نمودند و ثابت کردند انقلاب اسلامی در ادامه راه همچون گذشته خود می تواند با اتکا به جوانان در تمام عرصه های علمی و معنوی پیش قدم شود.

این عزیزان با اهدای گل و هدیه از همه جانبازان و ایثارگران بیمارستان تقدیر نمودند و ضمن تجلیل از جانبازان عزیز طی سخنانی افزودند ما امنیت و آسایش امروز جامعه را مدیون خون شهدا، فداکاریهای جانبازان سرافراز و ایثارگری های رزمندگان در طول ۸ سال دفاع مقدس هستیم. فرهنگ ایثار و شهادت از جمله گنجینه های ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که تجلی و نمود آن را بطور خاص و ویژه در طول سالهای دفاع و حماسه شاهد بودیم. امروزه وظیفه سنگین حفظ و حراست از دستاوردهای شهدا و جانبازان بر دوش یکایک ما می باشد.