• دیدار کارکنان دانشگاه آزاد شهرقدس با جانبازان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به منظور پاسداشت منزلت والای جانبازان و ایثارگران، داشنجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس با اهدای شاخه گل از عزیزان سرافراز بستری در بیمارستان میلاد شهریار تجلیل نمودند.

دکتر آقایی ضمن درپی پیامی حضور مهمانان را گرامی داشتند و در ادامه اضافه نمودند: کسانی که جسم و جانشان را در دوران دفاع مقدس تقدیم  کردند دارای  مقامی ارزنده، قابل تقدیر و ستودنی هستند. تا زمانی که سختی های این عزیزان را از نزدیک مشاهده نکنیم، نمی توانیم چگونگی زندگیشان را درک کنیم. حفظ و یادآوری ارزش ها بر ما واجب است و اگر ما امروز به عنوان گرامیداشت جانبازان و ایثارگران به ملاقات آنان می رویم، فقط برای حفظ و یادآوری این فداکاری­ها و جانفشانی­ها و در یک کلام حفظ و یادآوری ارزش های دین، انقلاب و نظام مقدس اسلامی است.

وی در پایان سخنانش توفیق اتصال به ارزش های الهی و خدمت در عرصه پاسداری از ارزش ها و ادای حق شهدا و جانبازان دفاع مقدس را برای همه مسئلت نمود.