• دیدار صمیمانه رئیس پلیس آگاهی اسلامشهر از آسایشگاه جانبازان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، سرهنگ اسکندر جوادی منش رئیس پلیس آگاهی ناجا شهرستان اسلامشهر به همراه تنی چند از همراهان خود جهت بازدید از ایثارگران دفاع مقدس به آسایشگاه جانبازان بیمارستان میلاد شهریار سرزدند.

در آغاز این دیدار رئیس بیمارستان میلاد دکتر پژمان آقایی با تشریح اینکه حدود ۷۰ دلاورمردِ بزرگ در این آسایشگاه مراقبت و نگهداری می شوند افزودند: عزیزان جانباز جهان را از سمتی می بینند که ما به خاطر مشغله زیاد فرصت دیدن آن را پیدا نکرده ایم. این بچه ها با سر زدن های غافلگیرانه بیشتر خوشحال می شوند. بی‌شک امروز اقتدار و سربلندی ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف مدیون تلاش‌های خستگی‌ناپذیر نیروهای مکتبی و مومن چون ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی است.

رئیس پلیس آگاهی اسلامشهر نیز در ضمن این دیدار اضهار داشت: چه سعادتی بالاتر از اینکه خداوند شما را برای راه خود انتخاب کرد. جانبازان عزیز با ایثار و جانفشانی، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند. خانواده جانبازان به ویژه همسران این عزیزان در اجر و ثواب ایثارگری هایشان شریک هستند.

سرهنگ جوادی منش در ادامه افزودند: در نیروی های نظامی، همواره عزم و اراده برای مرتفع کردن مشکلات و دغدغه جانبازان و خانواده های این عزیزان وجود دارد. پیگیر امور درمانی جانبازان هستیم و خدمت به این عزیزان را توفیق و برکت می دانیم.

در آغاز رئیس بیمارستان میلاد دکتر پژمان آقایی با تشریح اینکه حدود ۷۰ دلاور مرد بزرگ در این آسایشگاه مراقبت و نگهداری می شوند افزودند: عزیزان جانباز جهان را از سمتی می بینند که ما به خاطر مشغله زیاد فرصت دیدن آن را پیدا نکرده ایم. این بچه ها با سر زدن های غافلگیرانه بیشتر خوشحال می شوند. بی‌شک امروز اقتدار و سربلندی ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف مدیون تلاش‌های خستگی‌ناپذیر نیروهای مکتبی و مومن چون ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی است.