تشکیل کمیته تغذیه بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، اولین جلسه کمیته تغذیه سال ۹۸ با حضور دکتر آقایی رئیس بیمارستان و مسئولین بخش ها و واحدهای مربوطه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر پژمان آقایی ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، لزوم همفکری و برنامه ‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر این کمیته تأکید کردند و افزودند: امروز با تغذیه‌ای سالم به استقبال فردای با سلامتی بهتر می رویم. ما در این مجموعه در راستای کاهش استفاده از مواد یکبار مصرف و کاهش هزینه ها قصد داریم تا با پیش بینی مواد مصرفی متشکل از خوراکی و ظروف استفاده شونده، هزینه ها را معقول تر نماییم تا در نهایت به سلامت و تغذیه مناسب بیماران بستری در بیمارستان و پرسنل بیانجامد.

همچنین در این کمیته برنامه ریزی جهت سوق جانبازان به سمت امور تشویقی دیگر مانند مسابقات رقابتی با توجه به ورود به فصول گرم سال، تصویب گردید. در ادامه جلسه نیز کارشناس تغذیه بیمارستان به لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه پرسنل و بیماران، اجرای تنوع برنامه غذای سالم، ارسال پیام‌های بهداشتی و اطلاع رسانی به پرسنل تاکید نمودند.