نشست شورای اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی شهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، نشست شورای اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی شهریار به ریاست دکتر ناصح رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهریار در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی این شهر برگزار شد.

در این جلسه اعضای شورای اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی شهریار پس از بحث و تبادل نظر به ارائه پیشنهادات و نظرات  و سطح نقش آفرینی اعضا در راستای اثر بخشی و کمک به ارتقا و پیشبرد اهداف شورای اندیشه ورز به  گفت و گو پرداختند.

دکتر ناصح رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی شهریار در این نشست بر ضرورت برگزاری منظم نشست های ماهیانه و بررسی مسائل حوزه سلامت شهرستان تاکید نمودند و به حضور فعال در صحنه های خدمت رسانی و فرهنگی به آحاد جامعه با اولویت محرومیت زدایی به عنوان یکی از وظایف مهم سازمان بسیج جامعه پزشکی اشاره کردند و در ادامه در خصوص دغدغه های حوزه سلامت و نحوه ارائه خدمات به مناطق محروم شهرستان شهریار بحث و گفتگو نمودند.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار و رئیس بسیج قشر جامعه پزشکی در این جلسه خاطر نشان کرد: به منظور برنامه ریزی منسجم و هدفمند، لیست برنامه های پیشنهادی مراکز درمانی شهریار، هر ماه به سازمان بسیج جامعه پزشکی اعلام و اجرای برنامه های مرتبط با محرومیت زدایی و اعزام تیم های سلامت، با اولویت خدمت سلامت همگانی صورت می پذیرد و مقرر شده همزمان با ارائه خدمات سلامت محور با اولویت امور بهداشتی، نسبت به آسیب شناسی مناطق محروم شهرستان و تعیین نیازهای آموزشی اقدام گردد.