تشکیل کمیته پرستاری بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کمیته دفتر پرستاری باحضور دکتر آقایی، مسئولین کمیته پرستاری و بخش ها و واحدهای بیمارستان میلاد شهریار برگزار شد.
    دکترآقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ابتدا بر رعایت شاخص های تعهد حرفه ای در کادر پرستاری و حفظ حریم بیماران تاکید کردند و سپس افزودند: در شرایطی که پرستاری نیاز به ایجاد فضای آرامش، نشاط و همدلی دارد امیدواریم با حمایت و هدایت مسئولین و با بهره‌گیری از خرد جمعی و با تعامل با اساتید و صاحب نظران، مدیران و هیئت مدیره پرستاری بتوانیم قدم مثبتی در جهت افزایش رضایت مردم و همکاران عزیز برداریم.
    وی در ادامه اضافه نمودند: افزایش توانایی پرسنل پرستاری و درمانی در مراکز درمان، باعث حفظ و ارتقاء سلامت مددجویان، بیماران و در عین حال کاهش هزینه‌ های بهداشتی و درمانی، کاهش بار بستری در بیمارستان، کاهش عفونت‌های بیمارستانی و در نهایت رضایت مردم می شود.

درادامه این کمیته مترون بیمارستان نیز با ارائه گزارش عملکردی دفتر پرستاری از همکاری پرسنل در اداره مطلوب وشایسته بخش خدمات پرستاری در سال گذشته قدردانی نمود.