• جلسه حراست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه حراست با حضور دکتر آقایی و کارکنان حفاظت فیزیکی بیمارستان پیرامون بررسی نوع برخورد، کلاس آموزشی کنترل خشم و رفتار محترمانه و منظم با ارباب رجوع برگزار شد.

در همین راستا دکتر آقایی افزودند: کلیه قوانین موجود همچون نحوه پوشش، رعایت شئونات و احترام به مراجعین باید رعایت گردند. هر شخص جایگاه مشخص و قابل احترامی دارد و باید علاوه بر کنترل و رعایت رفتار با مراجعین و دیگر کارکنان با نهایت احترام برخورد نمایند.

ایشان اضافه کردند: اعتبار این بیمارستان از برکت وجود ایثارگران و خانواده های آنان می باشد و عدم وجود نظم و مدیریت مناسب موجب بروز حوادث و در نهایت از بین رفتن هر مجموعه و سازمانی می گردد. ما در بیمارستان میلاد تشکیل یک خانواده واحد را داده ایم تا بتوانیم با عنایت خداوند و در زیر سایه ائمه معصومین (ع) در یک فضای صادقانه با توجه به حضور ایثارگران و خانواده های آنان کار کنیم.

درپایان این جلسه مقرر گردید نصب و راه اندازی تجهیزات رفاهی، امنیتی و غذایی جهت دسترسی آسان عزیزان مراجعه کننده اجرا گردد.