دست کارگر بوسیدن دارد/پیام ریاست بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت روز جهانی کارگر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، با فرارسیدن روز جهانی کارگر آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار با تقدیر از پرسنل این بیمارستان از خدمات کارگران تقدیر کردند و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اضافه کرد: روز کار و کارگر یادآور کوشش و جوشش عزیزانی است که با کمترین بهره گیری، بیشترین بهره دهی و سودمندی را نثار جامعه می کنند. بی شک پیشرفت اقتصادی و صنعتی هر جامعه ای بدون اعمال نقش کارگران زحمتکش اتفاق نمی افتد و همه دستاورد های بزرگ در سایه کار است و با توجه به فرموده مقام معظم رهبری، کارگر، ستون فقرات اقتصاد تولیدی و کاری در کشور است. اینجانب با گرامیداشت روز جهانی کارگر، این روز را به همه کارگران عزیز و پرتلاش به ویژه پرسنل خدوم بیمارستان میلاد شهریار و کلیه کادر های درمان کشور تبریک گفته و موفقیت همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم. در پایان این گفت و گو آقای سالاری از پرسنل بیمارستان به مناسبت این روز تجلیل و قدردانی نمودند.