دیدار ریاست بیمارستان میلاد شهریار با سرپرست جمعیت هلال احمر استان تهران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه هماهنگی جهت ایجاد تعامل میان جمعیت هلال احمر شهرستان تهران و بیمارستان میلاد شهریار در مورد پاندمی ویروس کرونا و مسائل پیرامون آن برگزار گردید. در این جلسه، آقای مرتضی رضایی، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تهران و آقای جعفر سالاری، رئیس بیمارستان میلاد شهریار با اشاره به شرایط خاص کنونی، بر همکاری بین مراکز خدمات درمانی برای مقابله با ویروس کرونا تاکید نمودند.آقای سالاری ضمن تشکر از امدادگران، داوطلبان، جوانان و سایر تلاشگران هلال‌احمر، خاطرنشان کرد تمامی خدمت دهندگان درمان در زمینه حمایت حداکثری از هلال احمر، همدل و همزبان باشند. ایشان در ادامه افزود: جمعیت هلال احمر، با سابقه تابان خود همیشه در حوادث و رنج ها در کنار ملت عزیز ایران بوده است و این همراهی با تداوم خدمات بشر دوستانه توسط بدنه طاهر آن ادامه خواهد داشت. صیانت از دارایی بزرگ مردمی و اعتماد آنها به این بنیاد باارزش همواره سرلوحه کارهای این نهاد بوده است.رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه بر لزوم توجه به مسائل و مشکلات خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر تاکید کرد و اظهار داشت: خدارا شاکریم با تعامل هرچه بیشتر جمعیت هلال احمر با خانواده ایثارگران، امکانات هلال احمر در جهت رسیدگی به امور خانواده‌های معظم این عزیزان و جانبازان و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به کار گرفته شده است. ما در مقابل تمامی شهدا، جانبازان و ایثارگران و خانواده های محترم آنها، سر تعظیم فرود می آوریم و امیدواریم دیدارهایی از امدادگران شهید و جانباز استان تهران هماهنگ و اجرا گردد.آقای رضایی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تهران در پایان این دیدار پیمان همکاری همه جانبه در خصوص تامین برخی اقلام مورد نیاز بیماران و جانبازان اعصاب و روان کشور را دادند و در این راستا مساعدت برخی خیرین کشوری نیز جهت بازدید از بیمارستان در خصوص رفع مشکلات جانبازان و بیمارستان میلاد شهریار انجام پذیرفت.