انتصاب دبیر مجمع خیریه بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، حجت الاسلام و المسلمین آقای رفیعی امام جماعت شرکت سایپا طی دیداری با ریاست بیمارستان میلاد شهریار عنوان دبیری انجمن خیریه این بیمارستان را دریافت کردند. آقای جعفر سالاری ضمن تشکر از حضور ایشان در کنار جانبازان عرضه داشتند:  کشور ما با سابقه چندین هزار ساله ، چه قبل و چه بعد از اسلام همیشه دارای فراز و نشیب های زیادی بوده است و در طی این سالیان دائما آماج تهاجمات مختلف قرار گرفته و بخش هایی از آن جدا شده است. این روند تا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ادامه داشته و لذا تقدیر و تشکر از حماسه ایثارگران یاد آور رشادت ها ، ایثارگری ها ، جانفشانی ها و استقامت رزمندگان اسلام را در پی دارد که با این ازجان گذشتگی ها حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی به دشمنان واگذار نشد.

ایشان درادامه تصریح کرد: روحیه ایستادگی و مقاومت، استکبار ستیزی و تبعیت از رهبری از دستاوردهای بجا مانده از دوران دفاع مقدس است و همه ما وظیفه داریم فرهنگ دفاع مقدس را با به کارگیری مسائل مادی و معنوی به نسل های جدید انتقال دهیم.