• برگزاری اولین جلسه کمیته فرهنگی بیمارستان میلادشهریار در سال جدید

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، اولین جلسه کمیته فرهنگی بیمارستان در سال ۱۴۰۰  با حضور اعضای کمیته، در بیمارستان میلاد شهریار تشکیل شد. در این جلسه برنامه های کلی بیمارستان در راستای دستیابی اهداف فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و برنامه های کلان بیمارستان تعیین گردید و حول ۴ محور برنامه های آموزشی، برنامه های مذهبی و ملی، برنامه های مناسبتی و برنامه هایی نظیر قرائت هفتگی زیارت عاشورا و اجرای پررنگ تر نماز جماعت بین اعضای محترم بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه اعضای شرکت کننده در این جلسه نحوه همکاری و مشارکت خود و همکاران را مطرح و در پایان آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار، ضمن تشکر از حضور اعضای کمیته فرهنگی بیمارستان در این جلسه گفتند: فعالیت های فرهنگی و هنری  را با توجه به شرایط کرونا باید در نظر گرفت تا با استفاده از فضای مجازی و در قالب های مختلف تولید محتوا بوجود آید و همین امر باعث شده، برد فعالیت ها فراتر از بیمارستان پیش برود و در سراسر فضای خانوادگی پرسنل و خانواده جانبازان عزیز پیش برود. این برنامه ها مورد توجه قرار گیرد و این امور ایجاد شور و نشاط در جامعه را فراهم می سازد و عملکرد مجموعه میلاد با تولید برنامه های محتوایی در معرض همگان قرار داده خواهد شد.