• واکسیناسیون جانبازان اعصاب و روان بیمارستان میلاد شهریار انجام شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، تلقیح واکسن بیماران و جانبازان اعصاب و روان بیمارستان میلاد شهریار در دوز اول انجام شد. آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد درباره اجرای طرح واکسیناسیون ویروس کرونا جانبازان اعصاب و روان این مرکز یادآور شد: خداراشاکریم با تعامل خوبی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتیم توانستیم طرح واکسیناسیون بیماران اعصاب و روان به خوبی صورت پذیرد. لازم به ذکر است که از همان ابتدا در پروتکل واکسینه شدن سراسری ایران جامعه ایثارگری در اولویت برای دریافت واکسن قرار داشتند.
    رئیس بیمارستان میلاد شهریار افزودند: ایثارگران جایگاه ویژه ای دارند و همه دولتمردان و مسئولین می‌بایست نگاه و توجه ویژه ای به حق جامعه ایثارگران داشته باشند. ایثارگران کشور ما در رویدادهای مختلف مانند قیام ۱۵ خرداد ماه، پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین در دوران هشت سال دفاع مقدس نقش اثرگذاری داشته اند و پس از انقلاب نیز شاهد حضور پررنگ آنها در مسیر اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه ملی و بین المللی بوده ایم. لذا ما امنیت، آسایش، عزت و اقتدار کشور در منطقه و جهان را مدیون خون شهدا، استقامت آزادگان و جانبازی جانبازانی هستیم که برای نظام وکشور بهترین سرمایه شان را به طبق اخلاص نهاده و فدا کردند.