تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی سالگرد شهادت امام صادق علیه‌السلام را تسلیت گفتند و افزودند: امام جعفر صادق سلام الله علیه ششمین پیشوای شیعیان در طول زندگی مبارک خود، توانستند نهضت علمی و فرهنگی بزرگی را شروع کنند و پایه‌های علمی مکتب شیعه را محکم کنند.
    در روزگاری که افکار ضداسلامی و ویرانگر، خطری بزرگ در مسیر اسلام ناب بود، امام جعفر صادق (ع) با مجاهدت‌های علمی خود مانع از شیوع افکار ضد اسلامی شدند.
    ایشان در راه تاسیس مکتب تشیع، مشقت‌های فراوانی را متحمل شدند تا نهضتی بزرگ بر اساس پایه‌های حقیقت اسلام و عقلانیت دینی بنیان بگذارند.
    گفت‌وگوها و مناظرات امام صادق (ع) با قدرت منطق و استدلال ایشان و پاسخگویی به شبهات دینی نقش بسیار مهمی در احیای مکتب تشیع داشته است.
    ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)، سخنی از آن بزرگوار برایتان نقل می کنیم: «دانش بجویید و همراه با کسب دانش، خود را با بردباری و وقار زینت بخشید و نسبت به کسی که به او دانش می آموزید، فروتن باشید.»
    این دانشگاه، تا ظهور شاگرد می‌پذیرد.