• برگزاری جلسه بیمارستان میلادشهریار با حضور رئیس بنیاد شهیدهای شهریار،قدس و ملارد

در این جلسه اجرایی شدن قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در بیمارستان های وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران در آینده نزدیک مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت. آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در این نشست عنوان کرد: بیمارستان میلاد به خود می بالد که به محیطی جهت ارائه خدمت به ایثارگران عزیز و خانواده های معظم آنان تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه مشترک ریاست بیمارستان میلاد باحضور روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران شهریار، قدس و ملارد، آقایان کردی، عباسی و عنبربیز برگزار شد.آقای کردی رئیس بنیاد شهریار در این دیدار علاوه بر تسلیت شهادت امام باقر علیه السلام اظهار داشت: به فرموده امام(ره) و رهبر انقلاب هر چه از استقلال، آزادی، سربلندی، امنیت و عزت دارا هستیم در سایه خون شهدا بدست آمده است.وی ادامه داد: شهیدان باشهامت و توکلی بی‌مثال درراه اسلام و پاسداری از وطن در مقابل دشمن ایستادند، آن‌ها از جان خود گذشتند تا انقلاب اسلامی که تازه ریشه دوانده بود پایدار و استوار چون سرو همیشه‌سبز باقی بماند.آقای عنبربیز رئیس بنیاد شهید ملارد نیز گفت: ما به خود می بالیم که در نهادی هستیم که با تایید حضرت امام ( ره) تشکیل شد و تبدیل به بستری برای خدمت گزاری به ایثارگران عزیز که مورد توجه جامعه اسلامی بودند، شده است.آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار با تاکید بر محوریت اهداف ایران اسلامی مبنی بر خدمت دهی به قشر ایثارگر افزود: ایثارگران عزیز برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی، مقابله با تهدیدات و عوامل ضد انقلاب در داخل و خارج از کشور ایستادگی کردند و یا جان خود را فدا کرده ویا با ایثارگری خود به مقام جانبازی نائل آمدند.ایشان با بیان اینکه ما در بیمارستان میلاد در مقابل ایثارگران و خانواده های شاهد سر تعظیم فرود می آوریم، گفت: بیمارستان میلاد این آمادگی را دارد که با راهنمایی های بنیادهای منطقه با کمال میل و از ته جان و قلب به ایثارگران و خانواده های شهدا خدمت کند.