• تقدیر از پرشکان بیمارستان میلادشهریار توسط معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در این دیدار که مصادف با روز پزشک انجامید آقای دکتر هادی منجیری معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار شهرستان شهریار، جهت تبریک این روز به پزشکان بیمارستان میلاد شهریار در دفتر ریاست این مرکز حضور بهم رساندند.

در این جلسه دکتر منجیری با اشاره به رشادت ها و فداکاری های پزشکان ومدافعان سلامت در این ایام اظهار داشتند: امروز ملت ایران به رشادت ها و جانفشانی های پزشکان و کادر درمان می بالد که با وجود نثار کردن نزدیک به صد و چهل شهید راه خدمت عرصه سلامت در راستای حفظ سلامت بیماران بویژه افراد مبتلا به کرونا از جان گذشتگی می کنند و بصورت شبانه روزی در جبهه های سلامت همچون سربازان گمنام تا ریشه کن کردن این ویروس منحوس می جنگد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار شهریار تصریح کردند: لذا برخود لازم دانستیم ضمن تبریک روز پزشک به این عزیزان، از خدمات ارزنده و شبانه روزی شما تلاشگران عرصه سلامت که به حق این روزها در جهت تامین و حفظ سلامت شهروندان خدمت وفعالیت می کنید قدردانی کرده و از خداوندرحیم برایتان آرزوی توفیق روز افزون را داریم.

در این دیدار آقای جعفر سالاری ضمن ابراز خرسندی از حضور مسئولین ارشد شهرستان عنوان نمودند: بی شک تا به امروز حمایت ها و دلگرمی های مسئولین بهمراه خیرین عرصه سلامت و شهروندان باعث شده است تا مسیر ناهموار مبارزه با این بیماری واگیر برای ما هموار و در جهت کنترل وپیشگیری این ویروس قدم های مثبتی برداریم و بیش از این نیز به حمایت های دلسوزانه شما عزیزان دستگاه های کشور نیازمندیم تا با یاری خداوند در مهار و کنترل این بیماری واگیر سربلند و پیروز شویم.