دیدار نماینده مجلس از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار

آقای دکتر حسین حق وردی نماینده مردم شریف شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار دیدار نمودند و به بررسی مشکلات و مسائل آن ها پرداختند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، دکتر حق وردی در این دیدار ضمن تبریک هفته دفاع مقدس عنوان کردند:شما عزیزان، رزمندگان، جانبازان و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس فداکاری‌ های زیادی از خود نشان دادید و پس از جنگ در برهه‌ های مختلفی که نیاز به حضور، دفاع و جانفشانی داشت کوتاهی نکردید.

نماینده مردم محترم شهریار، قدس و ملارد اذعان کردند: در کشور عزیزمان به صورت ویژه باید از جانبازان و ایثارگران پاسداری کرد زیرا جنگ و دفاع الزاماً برای دفاع از وطن، خاک و ناموس نبود بلکه برای اهداف بالاتری که ادای دین خدا و برای تحقق اهداف بلند روحانی و الهی بود. به طور حتم با همه توان باید به کسانی که در این برهه ها و بزنگاه ها، جان خود را کف دست گذاشته و فدا می‌کنند توجه و عنایت کرد.

ایشان در پایان خاطر نشان کردند: باید به صورت ویژه از این اندوخته های انسانی حمایت و نسبت به حل مشکلات و مسائل آنها اقدام کرد و با حمایت ها می توان فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی را حفظ کرد و ترویج داد.