پیام تسلیت ریاست بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت ایام پایانی صفر

آقای جعفر سالاری، رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی فرا رسیدن ایام سوگواری‌ صفر را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در متن این پیام آمده است:رسول گرامی و اهل بیت وی، آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال خداوند هستند و آشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و زندگی این رهبران الهی، بهترین توشه پیروان حقیقت، سعادت و کمال است.بی تردید، راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه و بزرگان دین اسلام می‌تواند انسان‌ها و جهان بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید و تقوی را به ما نشان دهد.
    رسول گرامی و اهل بیت وی، مظهر تمامیت صفات الهی و آیینه تمام نمای جمال و جلال حق هستند. آنان، پیشوایان بشر به سوی فضایل و ارزش‌های متعالی انسانی و الهی‌اند و آشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و زندگی این رهروان الهی، بهترین توشه سالکان راه حقیقت و پاکبازان طریق سعادت و کمال است.
    امید است در سایه توجهات حضرت ولیعصر عجل الله تعالی و فرجه الشریف و عنایت خداوند متعال، توفیق پیروی از کلام حق و سیره اهل بیت علیهما السلام در تمامی جنبه‌های زندگی به خصوص در راستای رشد و تعالی انسانیت را داشته باشیم.۲۸ صفر شهادت غم بار پیامبر عظیم الشأن اسلام، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و شهادت سبط اکبر مصطفی، امام حسن مجتبی علیه السلام ، همچنین شهادت آفتاب هشتم، حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام را به ساحت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه الشریف، تمام مسلمانان جهان و پرسنل بیمارستان تسلیت می گویم.