• تسریع در واکسیناسیون عمومی برای تسهیل مهار کرونا در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، مرحله جدید واکسیناسیون کرونا ویژه عموم مردم در مرکز بیمارستان میلاد شهریار آغاز گردید.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلادشهریار در پاسخ به این پرسش که تعداد دز واکسن‌هایی که این مراکز در روز به مردم تزریق خواهند کرد، چه مقدار هست، گفتند: به هر مقداری که واکسن از سوی شبکه بهداشت و درمان در اختیار بیمارستان میلاد قرار گیرد، به مراجعه کنندگان گروه‌های سنی دعوت شده واکسن تزریق خواهد شد.

ایشان هدف از راه اندازی این مرکز به عنوان یکی از مراکز واکسیناسیون شهریار را گسترده شدن و دسترسی آسان و کاهش صف‌های ناشی از جمعیت برای واکسیناسیون عمومی علیه بیماری کرونا بیان کردند و افزودند: اکنون افکار عمومی خواستار تسریع در واکسیناسیون عمومی است تا مردم بتوانند هر چه زودتر به زندگی عادی و روزمره‌ی خود بازگردند.

گفتنی است واکسن های آسترازنکا و اسپوتنیک به گروه های مختلف سنی در این مرکز تزریق خواهد شد.