• جشن میلاد پیامبر گرامی اسلام در بیمارستان میلادشهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام صل الله علیه و آله و سلم و ششمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت امام صادق علیه السلام جشنی جهت بزرگداشت هفته وحدت بیمارستان میلاد شهریار میزبان جمعی از خیرین و مسئولین منطقه بود.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلادشهریار در این مراسم، ضمن تبریک میلاد حضرت رسول اکرم صل الله علیک و آله وسلم و امام جعفر صادق سلام الله علیه با اشاره به رحمانیت و مهربانی پیامبر عظیم الشان اسلام گفتند: یکی از مواردی که در ایام ولادت با سعادت خاتم الانبیا می‌توان به آن اشاره نمود این است که خداوند پیامبر را به عنوان مظهر رحمت ستوده است.

وی با اشاره به اینکه اولین چیزی که خداوند خلق کرده نور پیامبر است، اظهار داشتند: قبل از خلقت بشر و تمام کائنات، نور پیامبر وجود داشته است و همه از نور خاتم پیامبران فیض برده ‌اند و هیچ موجودی در هستی نیست که از وجود مبارک ایشان ارتزاق نکند.

گفتنی ‌است آقای سالاری، ضمن تمجید از هنرنمایی و تلاش مداحان و ذاکران اهل بیت علیه السلام از فعالیت‌های خیرین در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی قدر دانی کردند.

لازم به ذکر است، این مراسم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و جوایزی به جانبازان و مهمانان اهدا گردید.