انتصاب مسئول حراست بیمارستان میلاد شهریار

مدیرکل حراست شرکت متن وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور حکمی میثم آقاجونی را به عنوان مسئول حراست بیمارستان میلاد شهریار منصوب و معرفی کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، مراسم معارفه مسئول حراست بیمارستان میلاد شهریار با حضور معاون حراست شرکت متد، آقای رضایی برگزار شد. ایشان در این نشست ضمن تاکید بر اینکه به علت نگاه ویژه به بیمارستان میلاد شهریار و اهمیت این بیمارستان بین تمام مراکز، این بیمارستان اولین بیمارستانی است که مسئول حراست را جایگزین رابط حراست کرده است، عنوان کردند: با عنایت به تعهد، تجارب و شایستگی آقای آقاجونی، ایشان را به عنوان مسئول حراست مرکز درمانی میلادشهریار منصوب کردیم. امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت موازین اسلامی و اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی انقلاب اسلامی، با برنامه ریزی و نظارت راهگشا در جهت ایفای وظایف در ظل توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی و فرجه الشریف و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید.آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه جلسه معارفه، اظهار داشتند: چشم اندازها و برنامه های گسترده بیمارستان میلاد وشرکت متد در حوزه های خدماتی و درمانی موجب لزوم نظارت دقیق برای دستیابی کامل به اهداف تعیین شده گردیده و حساسیت وظایف اداره کل حراست مرکز را دو چندان کرده است.ایشان ادامه دادند: حراست یکی از ارکان مهم در مجموعه است که ضامن سلامت کارهاست و در بیمارستان میلاد شهریار سلامت امور در تمامی اقدامات اولین اولویت است و تاکید ویژه بر سلامت در امور اقتصادی، درمانی و رفتاری در مرکز داریم و سلامت امور همچون گذشته باید در تمامی برنامه ها و فرآیندها مد نظر قرار گیرد.