• ادامه روند واکسیناسیون در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با سراسر کشور روند واکسیناسیون نوبت های اول تا سوم و واکسیناسیون آنفولانزا با همکاری مرکز بهداشت شهریار در بیمارستان میلاد این شهر ادامه پیدا کرد.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلادشهریار با بیان اینکه به منظور تسریع در فرآیند واکسیناسیون مرکز درمانی میلاد شهریار برای این منظور راه اندازی شده است، عنوان کردند: براساس برنامه ریزی شبکه بهداشت و درمان شهریار، واکسیناسیون ویژه عموم و کادر درمان در نوبت های اول، دوم و سوم و همچنین واکسن آنفولانزا در مرکز میلاد انجام می شود.

وی ادامه دادند: با عنایت به جمعیت بالای شهریار و حومه و به  منظور رعایت موازین بهداشتی و کاهش ازدحام پایگاه واکسیناسیون در مراکز ذیربط برای این عزیزان در بیمارستان میلاد شهریار واکسیناسیون در نظر گرفته شده است.

رئیس بیمارستان میلاد شهریار با بیان این که شنبه ها و سه شنبه ها برای واکسیناسیون برنامه ریزی شده است، تصریح کردند: متقاضیان بر اساس نوبت بندی، خدمات دریافت خواهند نمود و اهداف مورد نظر وزارت بهداشت مورد توجه قرار گرفته و کمیته‌های مشترک بین مراجع مربوطه تشکیل شده است.