پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت روز بسیج

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی فرارسیدن ۵ آذر همزمان با سالروز تاسیس بسیج مستضعفین را تبریک گفته و عنوان کردند:

بسیج که به مظهر اقتدار، ایستادگی و وحدت ملی ایران اسلامی تبدیل شده در تمام ادوار درخشان ایران اسلامی توانسته است موجبات سرافرازی و اقتدار ملی این مرز و بوم را فراهم نماید.این تشکیلات عظیم مردمی پس از حضور موثر و مقتدرانه در دفاع مقدس و کسب تجربیات باارزش، توانسته در تمام عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و همچنین رخدادها نیز منشا اثرات مفید و موثر باشد. یکی از اقشار اثر گذاری که در تمام عرصه های زندگی مردم در دوران‌های بعد از انقلاب اسلامی حضور پر رنگ و ارزشمندی داشته بسیج جامعه پزشکی سرافراز این کشور است که در روزهای سخت همه گیری کرونا شاهد تلاش ایثارگرانه این عزیزان در دفاع از سلامتی مردم عزیزمان بوده و هستیم.اینجانب ضمن درود به روان پاک شهدا و تعظیم در مقابل عظمت خدمات و تلاش‌های ایثارگران، جامعه پزشکی و پرستاری روز بسیج را به همه مردم عزیز بخصوص جوانان پاک نهاد و بسیجی این مرز و بوم سرافراز تبریک عرض می‌کنم.