پیام رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی شهادت امیرالمومنین امام علی علیه السلام را تسلیت گفتند.

ایشان دراین پیام ادامه دادند
    بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَهَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاهَ وَهُمْ رَاکِعُونَ»

ولیّ امر و یاور شما تنها خدا و رسول و مؤمنانی خواهند بود که نماز به پا داشته و به فقرا در حال رکوع زکات می‌دهند.

بار دیگر در شب‌های پر برکت قدر، توفیق عبادت و بندگی و بهره گیری از معنویات خوان گسترده الهی در لیالی قدر، با یاد مولود کعبه، نصیب همه بندگان شده تا جان هایمان تطهیر شود و سعادت حرکت خالصانه در مسیر قرب الهی تقدیرمان شود.

حضرت علی علیه السلام، این مظهر عدالت، آزادگی و جوانمردی گویای عظمت و جاودانگی امامی است که در سرتاسر عمر پر برکتش بدون هیچ دلبستگی به دنیا، پاسدار اخلاق، حرمت و کرامت انسانی بود.

اینجانب فرا رسیدن سالروز شهادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام را به تمام پیروان آن امام همام تسلیت عرض می‌نمایم و توفیق بهره مندی از عنایات و الطاف ویژه حضرت حق در شب‌های قدر را برای تمامی هموطنان به ویژه ایثارگران و خانواده معزز آنان خواستارم.