پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت روز کارگر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار طی پیامی روز جهانی کارگر را تبریک گفتند.

در متن این پیام آمده است: جامعه عزیز کارگران مایه افتخار ما و کشور هستند. ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر، روز تجلیل از خدمات ارزنده مردان و زنانی است که به عنوان یکی از مهم ترین عناصر پیشرفت، توسعه، بالندگی و خوداتکایی جامعه هستند. هرسال روز کارگر فرصت و بهانه‌ای است تا ضمن گرامیداشت شأن والای کارگران زحمت‌کش، باردیگر از تلاش و کوشش این قشر مهم و گرانقدر جامعه قدردانی صورت پذیرد.

کارگران عزیز به عنوان ارزشمندترین طبقه و سودمندترین گروه در جامعه‏‌ نقش مهم و کلیدی در به گردش درآوردن چرخ های عظیم صنعت و توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور ایفا نموده و ستون فقرات توسعه درون زا و پایدار و شاکله اصلی رونق و پیشگامی هستند.

اینجانب نیز فرصت را مغتنم شمرده و ضمن تبریک و تهنیت روز کارگر برای یکایک آنان عزت روز افزون از درگاه خداوند بزرگ مسئلت می نمایم.