پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت عید فطر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی عید سعید فطر را تبریک گفتند.

متن این پیام به این شرح است؛
    «الْحَمْدُ لِلّهِ عَلَی مَا هَدانا، وَلَهُ الشُّکْرُ عَلَی مَا أَوْلانا»
    عید فطر، هنگامه ی شادمانی مومنانی است که در ماه نزول قرآن، با قلوبی مملو از خضوع و عشق، به عبادت باری تعالی پرداخته، هر شب را به شوق برخورداری از فیض سحر و هر روز را در انتظار لحظات روحانی و پربرکت افطار به پایان رسانده و خلوتی خالصانه و صادقانه با خدای خود برپا کرده اند.
    اکنون پس از پشت سر گذاشتن ماه بندگی و عبودیت، با دست هایی رو به آسمان، از پروردگار متعال می خواهیم، روز فطر را بر ما عیدی مبارک و خجسته بگرداند و آن را از بهترین روزهایی قرار دهد که بر ما گذشته است.
    امید که در این روز عزیز مورد عفو خداوند قرار گرفته و از هر گناهی که مرتکب شده‏‌ایم و هر نیت ناشایسته‏‌ای که در ضمیرمان نقش بسته است‏ به سوی او بازگردیم.
    اینجانب این عید خجسته و فرخنده و این بهار بندگی را به همه مسلمانان جهان به ویژه ملت شریف ایران و به ویژه خانواده معظم شهدا، جانبازان و جامعه ایثارگران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای تمامی عزیزان را دارم.