رئیس بیمارستان میلاد شهریار: سوم خرداد نمایش ایثار ملت ایران در دفاع از کشور است

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی با تبریک حماسه سوم خرداد اضافه کرد: پیروزی حماسه ساز رزمندگان کشور در آزادسازی خرمشهر یکی از برگ های مهم و زرین دفتر پر افتخار تاریخ دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران است که با کمک خداوند و فداکاری ایثارگران کشورمان، به وقوع پیوست و عظمت آن برای همیشه در حافظه تاریخی ملت آزاده ایران به یادگار گذاشته شد.

وی تصریح کرد: این پیروزی شکوهمند که نمادی از وحدت و همبستگی ملی و حضور آگاهانه و با صلابت مردم در عرصه دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی است، موجب گردید تا دشمنان این ملت برای همیشه دندان طمع خود را در تجاوز به حریم مقدس ایران اسلامی دور بیاندازند.
    رئیس بیمارستان میلاد شهریار اظهار داشت: اینجانب سالروز این نصرت عظیم الهی را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده معزز شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان، ایثارگران و دلاورمردان کشور عزیزمان ایران، که نقش بی بدیلی در آزاد سازی خرمشهر داشتند تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و برای ملت بزرگ ایران اسلامی از خداوند متعال نصرت الهی و سرافرازی آرزومندم.‌