پیام تسلیت رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت سالروز شهادت امام صادق علیه السلام

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار، در پیامی سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه السلام را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای آئینی در این پیام ضمن تسلیت به مناسبت سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، رئیس مکتب جعفری حضرت امام صادق علیه السلام این مصیبت را به کلیه جامعه ایثارگری تسلیت گفت. در این پیام آمده است:

ششمین ستاره تابناک امامت و ولایت، صادق آل محمد صلی الله علیه و آله و سلّم نامت را با افتخار به دل های غریبمان می سپاریم تا یادت آرام بخش سینه های بی تابمان باشد .

ایشان انیس مدام سجاده و هم نشین شبانه قرآن، آفتاب عظمتشان همیشه بر فراز آسمان مسلمانان، روشنایی بخش است. جان عاشقان و شیفتگان آن حضرت، در آتشی از ماتم می سوزد و شراره اش دنیا را می سوزاند.

اینجانب سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، رئیس مکتب جعفری حضرت امام صادق علیه السلام را به کلیه جامعه ایثارگران، جانبازان و خانواده معظم شهدا تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال رهروی از سیره آن امام همام را مسئلت می نمایم.