پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار بمناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

“خورشید تابان خراسان، قلب تپنده و سایه گسترده ایران اسلامی است”

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی سالروز میلاد ثامن الائمه علی ‌بن موسی ‌الرضا علیه السلام را به عموم مسلمانان به ویژه شیعیان جهان تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

۱۱ ذی ‌قعده فرخنده‌ زادروز هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام‌ رضا علیه السلام روز طلوع خورشیدی است که از برکت حضورش در خاک این مرز و بوم، ایران و ایرانی احساس غرور و سربلندی می‌کند. امام رئوفی که مهر تابان خراسان و قلب تپنده و سایه گسترده سرزمین ایران است.

بی ‌تردید هر آنچه داریم از فروغ مهرورزی اوست و حضور همیشگی زائران دلباخته در بارگاه مقدسش گویای آن است که آن حضرت آشناترین غریب اهل‌بیت علیهما السلام در دیاری است که از جان دوست ‌تر دارندش و خاک آستانش را سرمه چشمان می‌کنند.

میلاد خجسته‌ آفتاب گیتی‌فروز خراسان را به عموم مسلمانان و ایرانیان شیفته اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم و به ویژه ایثارگران، جانبازان و خانواده معظم آنان که افتخار میزبانی آن امام همام را دارند، تبریک و تهنیت می‌گویم.