• جشن تولد جانبازان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ابتدای این مراسم با تاکید بر اهمیت و جایگاه شناخت ائمه اطهار علیهما السلام گفتند: امامان را باید با خصوصیات کامل آنها شناخت و یکی از واجبات بعد از خداشناسی و ایمان به پیامبر صل الله علیه و آله، که دارای فضیلت بسیار است شناخت ائمه اطهار است.

وی با اشاره به میلاد حضرت موسی بن جعفر علیه السلام بیان کردند: یکی از القاب این امام بزرگوار “کاظم” است، زیرا سعی میکردند خشم خود را فروخورند و ما نیز به عنوان رهروان این بزرگوار، باید حلیم و بردبار باشیم.

در ادامه این مراسم جشن تولد جانبازان متولدین تیر نیز با حضور کلیه جانبازان و مولودی خوانی مداح اهل بیت صورت پذیرفت و از نفرات برتر جانبازان در مسابقات دوره ای ورزش در این مرکز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر به عمل آمد.