• عیادت منتظران گروه نسل ظهور از جانبازان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، گروه مهدوی «نسل ظهور» با حضور در بیمارستان میلاد شهریار با جانبازان و بیماران بستری در این مرکز دیدار نمودند.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک عید غدیر و ولادت امام موسی کاظم علیه السلام، با بیان اینکه آسایش و امنیت کشور را مدیون ایثارگری های جانبازان است افزودند: ابتدا نگهداری از جانبازان و در وهله دوم دیدار با این عزیزان که آسایش کشور مرهون حماسه سازی آن هاست یک وظیفه همگانی به شمار می رود و ما باید از هر فرصتی برای تکریم این عزیزان استفاده کنیم.

اعضای گروه نسل ظهور در این بازدید بر بالین جانبازان حضور یافته و ضمن عیادت از آنان از رهنمودها و نصایح جانبازان بهره مند شده و با آرمان­های آن عزیزان تجدید پیمان کردند.