• تبریک روز پرستار توسط ریاست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در بازدید از بخش های مختلف این مرکز سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار را به پرستاران شاغل در بیمارستان میلاد تبریک گفتند.

ایشان در این بازدید ها عنوان کردند: پرستاری کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است. سه عنصر صبر و استقامت، ایثار و اخلاق باعث می شود که پرستار محبوب و موفق باشد. پرستاری موفق است که ایثار می کند و زندگیشان با ایثار و از خود گذشتگی عجین شده است و به همین دلیل روز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها را به عنوان روز پرستار انتخاب کرده چرا که ایشان نیز دارای چنین ویژگی هایی بودند. بنده در پایان این روز را خدمت شما عزیزان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و توفیق الهی در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه و الشریف را خواستارم.