تقدیر از کارمندان جانباز شاغل در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، به مناسبت ولادت حضرت عباس علیه السلام و گرامی داشت مقام جانباز آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار از کارکنان جانباز شاغل در این مرکز تقدیر کردند.

رئیس بیمارستان میلاد شهریار با بیان اینکه جانبازان شاغل در بیمارستان به عنوان یادگاران دوران ایثار و شهادت، الگوی سایر همکاران برای انجام کار جهادی و خدمت به مردم محسوب می شوند، افزودند: جامعه امروز ما نیازمند کار جهادی و انقلابی است و این مهم جز با تأسی از فرامین رهبر فرزانه انقلاب و بهره گیری از بینش و منش شهدا و ایثارگران میسر نخواهد بود.

ایشان با اشاره به اینکه ایثارگران، دِین و حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و مایه افتخار و برکت هستند افزودند: پیشرفت های نظام جمهوری اسلامی مرهون فداکاری و ایثار شهدا، جانبازان وایثارگران است.