پیام تبریک عید نوروز توسط رئیس بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار طی پیامی فرارسیدن سال جدید و نوروز باستانی را تبریک گفتند.

یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال

بار دیگر نوروز با تمام زیبایی‌هایش فرا رسید، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی آمد و بار دیگر طبیعت رخ نمایاند و جلوه‌ای از آفرینش وجلال الهی آشکار گردید. بدون شک تقارن بهار طبیعت همراه آواز هزار دستان و ماه مهمانی خدا بهترین فرصت جهت زدودن دل از زنگار مادیات و خدمت به خلق الله است.

اینجانب ضمن تبریک سال نو و نوروز باستانی فرارسیدن بهار سال ۱۴۰۲ و تلاقی آن با بهار دل‌های مومنان، ماه پرخیر و برکت رمضان را محضر مردم شریف ایران تبریک و تهنیت عرض نموده، امید است در سایه‌سار رحمت و محبت گرداننده ایام، ان‌شاءالله سال پیش‌ رو، سال بهار یگانه منجی عالم بشریت گردد؛ از خداوند منان سالی همراه با عطوفت و مهربانی را برای مردمان ایران زمین به ویژه ایثارگران عزیز و خانواده محترم آنان مسئلت‌ می‌نمایم.