دیدار امام جمعه شهریار با ریاست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی با ریاست بیمارستان میلاد شهریار آقای دکتر درکی دیدار و گفتگو کردند. دکتر عبدالرضا درکی در این دیدار اظهار کردند: به برکت خون شهدا و از خودگذشتگی و ایثار جانبازان، ایران اسلامی امروز به قدرت بزرگی در منطقه تبدیل شده است.

وی افزودند: جوانمردی، ایستادگی و جانبازی این عزیزان است که به کشور و ملت‌های مسلمان عزت و آرامش بخشیده است.

امام جمعه شهریار با قدردانی از میزبانان جانبازان، خاطرنشان کردند: خانواده های جانبازان در مجاهدت‌ های آنان شریک هستند چراکه در طول این سال‌ها سختی‌ های بسیاری را متحمل شده‌ اند.
    حجت الاسلام حسینی اظهار کردند: کاری که جانبازان کردند، معامله با خدای متعال بود و همانند حضرت عباس علیه السلام آسایش و راحتی امروز را به عزت و عظمت فردا فروختند تا از معامله با خدا سربلند بیرون بیایند.