- استفاده از غذاهایی که غنی از آهن می باشند توصیه می شود:
منابع غذایی مثل گوشتها، دانه هاي روغنی ، خشکبار ( توت، انجیرخشک ، برگه ي زرد آلو ، کشمش )، حبوبات ( عدس و لوبیـا ) ، سـبزي مثـل جعفـري ، اسفناج و نیز کاهو.
- 2- استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C در هر وعده غذایی ، جهت جذب بهتر آهن ( مثل پرتقال، گریپ فروت، کوجه فرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبزو لیمو ترش)
- پرهیز از مصرف چای و قهوه همراه یا بلافاصله بعد از غذا
- پرهیز از مصرف بالاي مواد کلسیم دار ( لبنیات) همراه مواد گوشتی
- مشاوره با پزشک و متخصص تغذیه جهت پیش گیری به موقع و یا بهبود کم خونی