اگر کم خونی دارید

  1. استفاده از غذاهایی که غنی از آهن می باشند توصیه می شود:  

منابع غذایی مثل گوشتها، دانه هاي روغنی ، خشکبار ( توت، انجیرخشک ، برگه ي زرد آلو ، کشمش )، حبوبات ( عدس و لوبیـا ) ، سـبزي مثـل جعفـري ، اسفناج و نیز کاهو.

  • 2-     استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C  در هر وعده غذایی ، جهت جذب بهتر آهن ( مثل پرتقال، گریپ فروت، کوجه فرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبزو لیمو ترش)
  • پرهیز از مصرف چای و قهوه همراه یا بلافاصله بعد از غذا
  • پرهیز از مصرف بالاي مواد کلسیم دار ( لبنیات) همراه مواد گوشتی
  • مشاوره با پزشک و متخصص تغذیه جهت پیش گیری به موقع و یا بهبود کم خونی

ارسال نظرات

آرشیو