• شهریار ، میدان بسیج ، خیابان بابابزرگی
  • 021-65271660-3
  • info@milad-hospital.ir
  • ۲۰ راهکار طلایی در پیش گیری از افزایش وزن در تعطیلات نوروز

    ۲۰ راهکار طلایی در پیش گیری از افزایش وزن در تعطیلات نوروز

    1. از قبل برنامه ریزی کنید:

    بهتر است به مهمانی ها فقط به چشم جایی برای سرو غذا نگاه نکنیم بلکه معاشرت با اقوام و دوستان مرکز توجه قرار گیرد.

    • در مورد غذا خوردن فکر کنید:

    فرد باید تغییرات لازم را در صورتی که سرو غذا همگام با برنامه غذایی روزانه اش نباشد انجام دهد، مثلا میان وعده غذایی را در زمان همیشگی وعده غذایی اصلی میل کنید.

    • این موضوع مخصوصا برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا از رژیم های کاهش وزن پیروی میکنند حایز اهمیت است.
    • به آهستگی غذا را بجوید:

    ۲۰ دقیقه زمان برای ارسال پیام های سیری به گیرنده های موجود در مغز نیاز است

    1. فیبر غذایی را فراموش نکنید:

    توصیه می شود از غذاهای غنی از فیبر مانند حبوبات استفاده شود.بشقاب کوچک استفاده کنید

    1. در مورد مصرف و انتخاب غذا عاقلانه عمل کنید :

    سعی کنید بیشتر از سالاد استفاده کنید.

    برای شام یا ناهار نصف بشقاب خود را با سبزی ها و یک چهارم آن را با منبع پروتئینی سالم مانند گوشت ( ترجیحا کباب شده) و یک چهارم بقیه را منابع نشاسته ای مثل نان ترجیحا سبوس دار و یا برنج ترجیحا مخلوط با سبزی ها پر کنید.

    1. چربی مصرفی تان را عاقلانه استفاده کنید.

    ترکیبی از روغن ها مد نظر است . به این ترتیب از روغن های زیتون ، کلزا ، کنجد و سایر روغن های مایع به صورت دوره ای استفاده شود.

    • مصرف شیرینی ها را کاهش دهید:

    سعی کنید شیرینی ها را انداره کوچک خریداری و مصرف کنید.

    • نه گفتن را تمرین کنید:

    در صورتی که میزبان بخواهد غذا را در بشقاب شما سرو کند می توانید مودبانه نه بگویید و بخواهید خودتان مقدار لازم را بشقاب بریزید.

    • در هنگام صرف غذا اکیدا تلویزیون تماشا نکنید.
    1. غذاهای پر انرژی مانند غذاهای سرخ شده و چرب و حاوی پنیر را محدود کنید.

    غذاهای پر انرژی را بیشتر از یک سهم مصرف نکنید.به این ترتیب در روزی قرار است در مهمانی شرکت کنید وعده دیگر را بسیار سبک میل کنید .

    • به اندازه کافی آب بنوشید.
    • مصرف روزانه ۵ تا ۷ سهم میوه را هدف قرار دهید.

    سعی کنید در مهمانی ها بیشتر میوه ها را انتخاب کنید.

    • به اندازه کافی بخوابید:

    با خواب کافی خود را در برابر غذا خوردن بیش از حد بیمه کنید.

    • از لحاظ بدنی فعال باشید و فعالیت بدنی را فراموش نکنید.
    • ریزه خواری را فراموش کنید:

    غذاهای کم کالری را در دسترس قرار دهید و فراموش نکنید که قند خونتان را قبل از وعده اصلی افزایش ندهید.

    • هیچ وعده غذایی را حذف نکنید.
    • چشیدن غذا هنگام پختن را محدود کنید.
    • به طور انتخابی عمل کنید:

    هرگز تصور نکنید که باید تمام غذاهای موجود در میز سرو غذا را بچشید.

    1. از سس های حاوی خامه یا مایونز استفاده نکنید.

    میتوان برای سالاد از جایگزین سرکه یا لیمو استفاده کرد.

    ارسال یک پاسخ ←

ارسال یک پاسخ

لغو پاسخ

عکسها